Bewertungen von Hey Cha Tea Company Amsterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Bert De Bruin
12 April 2022

Ik had de tijgertea en die was lekker.👍🏽

Antwort von Hey Cha Tea Company

bedankt voor je bestelling & review:D! Hopelijk tot snel weer, Team Hey Cha

Linda Goedhart
14 September 2021

Al een paar keer bij Hey Cha besteld en elke keer is het weer een feest. Gewoon heerlijk hun Boba's en Bing Su

Antwort von Hey Cha Tea Company

Super fijn om te lezen, dank je wel en hopelijk tot gauw weer :)! Groetjes, Team Hey Cha

Le
10 August 2021

Beste!

Antwort von Hey Cha Tea Company

Dank je wel :D! Groetjes, Team Hey Cha

Claire
25 Juli 2021

Net zo lekker als je het in de winkel haalt en nog voor de verwachtte bezorgtijd hier. Er misten wel rietjes bij de drankjes, klein minpuntje.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Hey Cha Tea Company

Bedankt voor je bestelling & feedback :D! Hopelijk tot snel weer, Team Hey Cha

Shahferoz Amier
23 Juli 2021

10/10, gastvrij, snelle service en heerlijke drinken!

Antwort von Hey Cha Tea Company

Super fijn om te lezen, dank je wel en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Hey Cha

Lucy
22 Juni 2021

Oranda erg waterig en weinig theesmaak. Tiger milk geen smaak. De tapioca daarentegen was wel goed op smaak en zacht.

Antwort von Hey Cha Tea Company

Hi Lucy, wat jammer dat niet alle boba drankjes bevielen. Groetjes, Team Hey Cha

Loubna
5 Juni 2021

De dranken waren heerlijk, daarnaast waren de baristas heel vriendelijk en behulpzaam!! Top service!

Antwort von Hey Cha Tea Company

Super om te lezen, hopelijk tot snel weer :D! Groetjes, Team Hey Cha

Meghan
3 Juni 2021
Antwort von Hey Cha Tea Company

Bedankt! Groetjes, Team Hey Cha

saffa ahmed
16 Mai 2021

the boba itself was super yummy and so was the cheesecake im glad i have found your shopp

Antwort von Hey Cha Tea Company

Thank you for coming and we hope to see you soon again :D! Team Hey Cha

Eddy
30 April 2021

Waren heerlijk de ijsjes. Nou ijsje het waren kastelen en ga zeker terug.

Antwort von Hey Cha Tea Company

Super, dank jullie wel :)! Groetjes, Team Hey Cha

Wendy
14 April 2021

Fourth time ordering, quality of the drinks was great! However, cups badly sealed...lost a drink through leaking...(all three drinks weren't sealed properly)

Antwort von Hey Cha Tea Company

Dear Wendy, Thank you for your order & feedback. We have send you a message and hope to see you soon again :) Team Hey Cha

Chi
9 April 2021
Antwort von Hey Cha Tea Company

Bedankt! Groetjes, Team Hey Cha

Johan konings en naomi molat
3 April 2021

De kwaliteit wat heel slechts het was gewoon water en er zatten geen rietjes bij het was online besteld en medewerker was niet klantvriendelijk wij gaan daar altijd daar naar toe normaal is het altijd goed

Antwort von Hey Cha Tea Company

Hi Johan & Naomi, bedankt voor jullie bestelling en feedback :)!We vinden het vervelend dat het dit keer niet naar verwachting was, en we hebben geantwoord op jullie berichtje via facebook. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Hey Cha

Juna
29 März 2021

Heel lekker en aardig personeel!

Antwort von Hey Cha Tea Company

Dank je wel, hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Hey Cha

Warisra
27 März 2021

Drankjes waren wel op tijd klaar en tapioca lekker. De cherry blossom zag er super mooi uit, bij de tiger milk tea waren de stripes al verdwenen naar de onderkant van de beker. Wel jammer, terwijl we wel op tijd kwamen afhalen. Ben zelf niet heel erg tevreden met de smaak van de cherry blossom. Ik kreeg het drankje niet goed gemixed tussen het thee gedeelte en de strawberry blitz. Dus het onderste gedeelte smaakte erg naar zoet water ipv thee. Ik heb liever gehad dat je suikergehalte kon aanpassen. Tldr; Cherry blossom instagramable, Tiger misschien als het vers gemaakt werd, kwa smaak te zoet en tegenvallend. Misschien toch hun original milk tea proberen volgende keer...

Antwort von Hey Cha Tea Company

Hi, dank je wel voor de opbouwende feedback. M.b.t. het suikergehalte, dit kun je bij de custom drinks zelf aangeven, handig voor de volgende keer, we hopen je gauw weer te zien :). Groetjes, Team Hey Cha

Eline
26 März 2021

Altijd super lekkere bubble tea!!

Antwort von Hey Cha Tea Company

Fijn om te lezen, bedankt! Groetjes, Team Hey Cha

Anonymous
19 März 2021

The tea and the content is not shaken after preparation and hence most part of the tea is tasteless, but until the last bit of it it’s like drinking sugar water. This place will not be my choice to go unless the drink quality is improved.

Antwort von Hey Cha Tea Company

Thank you for your order & feedback :). Team Hey Cha

Dewi
17 März 2021

Vriendelijke medewerker en goede service!

Antwort von Hey Cha Tea Company

Dank je wel! Groetjes, Team Hey Cha

Wayne
5 März 2021
Antwort von Hey Cha Tea Company

Bedankt! Groetjes, Team Hey Cha

Lim
23 Februar 2021
Antwort von Hey Cha Tea Company

Bedankt! Groetjes, Team Hey Cha

Anuradha
22 Februar 2021

Superleuke company met heerlijke drankjes! De bekers zijn echt heel leuk en hoe je drankje geleverd wordt ook top! Via instagram had ik ook nog een aantal vragen en ik werd snel en goed geholpen! Alleen maar pluspunten voor hey cha!

Antwort von Hey Cha Tea Company

Super fijn om te lezen, dank je wel :)! Groetjes, Team Hey Cha

Aiko
22 Januar 2021
Antwort von Hey Cha Tea Company

Bedankt! Groetjes, Team HeyCha

Annisaa
21 Januar 2021

Love it

Antwort von Hey Cha Tea Company

Dank je wel, tot gauw! Groetjes, Team HeyCha

Daniëlle Groot
17 Januar 2021

Heerlijke boba! Vooral de tiger boba was heerlijk! Stond op tijd klaar en de medewerkers zijn heel vriendelijk :)

Antwort von Hey Cha Tea Company

Super om te lezen, bedankt voor je bestelling! Groetjes, Team Hey Cha

Joey
10 Januar 2021

De drankjes smaakte goed Persoonlijk vind ik het (zeker in deze tijd met Corona) een beetje onhygiënisch om mijn rietje zonder verpakking in een grote kom te pakken waar iedereen aan kan zitten

Antwort von Hey Cha Tea Company

Bedankt voor je bestelling & feedback, we zullen dit intern bespreken. Groetjes, Team Hey Cha

Astrid
8 Januar 2021
Antwort von Hey Cha Tea Company

Bedankt voor je bestelling & review :) Groetjes, Team Hey Cha

anon
29 Dezember 2020

De hele Japanse cheesecake was minder verwachtingsvol dan ik had gehoopt, volgens mij had het ook een hele tijd in de vriezer gelegen want de bodem was vrij stevig en koud. Was erg jammer dat hij niet vers was.

Antwort von Hey Cha Tea Company

Bedankt voor je bestelling & feedback. Groetjes, Team Hey Cha

S.
23 Dezember 2020
Emilio Fleviano
16 Dezember 2020

Heerlijk zoals altijd. Stond ook al klaar toen ik eraan kwam keurig op tijd. Topper !!!

Jimmy
10 Dezember 2020

Good as usual!

Lia
26 November 2020

Altijd goede service en vriendelijk personeel

Aiko
12 November 2020
Jimmy
8 November 2020

Good as usual

Aiko
8 November 2020
Edwin Chung
29 Oktober 2020

Lekkere bubble tea en snel bezorgd!

Emilia Olie
26 Oktober 2020

Vond het heel leuk. Verpakking heel mooi. Jammer dat de tiger milk koffie smaak had als je geen koffie lust (zoals ik). Voor de rest heel goed

Suzan
19 Oktober 2020

Top!!!! Geweldige boba

Liz
18 Oktober 2020

Ik had voor de Taro cold tea gekozen. Je krijgt het in een mooie beker mee. De tapioca balletjes waren zacht en de taro was een beetje romig. Het was heerlijk. De japanese cheesecake is ook een aanrader, niet te zoet. Het is niet om de hoek bij mij, het is een kwartiertje met de auto. Maar ik ga zeker weer hier bestellen

Zarina
12 September 2020

Super lekker!

Aiko
2 September 2020

Altijd heel tevreden over de drankjes, maar helaas werd een van de drankjes verward voor een ander. Ik bestelde de Mango Moustache en kreeg de Mango Tango.

Lars van Kesteren
23 Juli 2020

Echt top! Lekker vers en kon het snel meenemen, we komen graag terug :)

Arwina
14 Juli 2020

Jammer genoeg waren de boba pearls dit keer hard en droog, duidelijk niet vers. Jammer, want de eerste keer dat ik jullie boba milk had gekocht waren de pearls echt lekker zacht en squishy. Zou voor jullie eigenlijk standaar altijd zo moeten zijn om klanten te behouden.

Mia Zeng
13 Juli 2020

Need to improve the takeaway service. I ordered 2 drinks take away, but staff only put them in a plastic bag without a cup holder, not convenience for me to walk around with the drinks. I didn't drink the classsic Oranda right away, so I missed the cheese cap, it was not as firm as what I use to have. But my husband likes the Tiger milk. Last but not least, I ordered 2 pieces of cake rolls. but none of them available, and it didn't show sold out online, was a bit disappointed as a Birthday girl.

Andy van der Upwich
5 Juli 2020

Bubble tea super lekker maar helaas niet zo goed verpakt. Wat zijn we gewend van andere bubble tea tent is elke beker is met hot seals maar deze niet. Bij eerste bestelling was oke gegaan (69991EXO) Wat gebeurd bij onze tweede bestelling (59972BZG) dus onderweg naar huis alles lekt in onze auto. Ik heb bij de tweede bestelling ook graag een mochi willen proberen dus bestel ik eentje met 3 drankjes maar helaas ze heb niet meegegeven. Ik heb gelijk jullie winkel gebeld en een dame heb haar excuses aangeboden en gelijk in de kassa tegoed geschreven van mijn betaald mochi (die ze vergeten om te geven) en drankjes (die gelekt tijdens onderweg) zodat bij onze volgende bezoek kan ik dat verzilveren.

Amy
1 Juli 2020
Au
29 Juni 2020

Vlot geregeld en erg lekker was de Tiger Milk!

Priya
22 Juni 2020

The Tea tasted great. Oeders were prepared quickly too.

Johan Konings
21 Juni 2020

Wij zijn blij dat u in gelderlandplein bevestigd bent u product is zo lekker 😋