Beoordelingen van Hey Cha Tea Company Amsterdam

Recente recensies van Hey Cha Tea Company Amsterdam

5 sterren na 29 reviews

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Superleuke company met heerlijke drankjes! De bekers zijn echt heel leuk en hoe je drankje geleverd wordt ook top! Via instagram had ik ook nog een aantal vragen en ik werd snel en goed geholpen! Alleen maar pluspunten voor hey cha!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Hey Cha Tea Company:Bedankt! Groetjes, Team HeyCha

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Love it

Reactie van Hey Cha Tea Company:Dank je wel, tot gauw! Groetjes, Team HeyCha

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke boba! Vooral de tiger boba was heerlijk! Stond op tijd klaar en de medewerkers zijn heel vriendelijk :)

Reactie van Hey Cha Tea Company:Super om te lezen, bedankt voor je bestelling! Groetjes, Team Hey Cha

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De drankjes smaakte goed Persoonlijk vind ik het (zeker in deze tijd met Corona) een beetje onhygiënisch om mijn rietje zonder verpakking in een grote kom te pakken waar iedereen aan kan zitten

Reactie van Hey Cha Tea Company:Bedankt voor je bestelling & feedback, we zullen dit intern bespreken. Groetjes, Team Hey Cha

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Hey Cha Tea Company:Bedankt voor je bestelling & review :) Groetjes, Team Hey Cha

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De hele Japanse cheesecake was minder verwachtingsvol dan ik had gehoopt, volgens mij had het ook een hele tijd in de vriezer gelegen want de bodem was vrij stevig en koud. Was erg jammer dat hij niet vers was.

Reactie van Hey Cha Tea Company:Bedankt voor je bestelling & feedback. Groetjes, Team Hey Cha

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Stond ook al klaar toen ik eraan kwam keurig op tijd. Topper !!!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Good as usual!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service en vriendelijk personeel

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Good as usual

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere bubble tea en snel bezorgd!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond het heel leuk. Verpakking heel mooi. Jammer dat de tiger milk koffie smaak had als je geen koffie lust (zoals ik). Voor de rest heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!!! Geweldige boba

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had voor de Taro cold tea gekozen. Je krijgt het in een mooie beker mee. De tapioca balletjes waren zacht en de taro was een beetje romig. Het was heerlijk. De japanese cheesecake is ook een aanrader, niet te zoet. Het is niet om de hoek bij mij, het is een kwartiertje met de auto. Maar ik ga zeker weer hier bestellen

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heel tevreden over de drankjes, maar helaas werd een van de drankjes verward voor een ander. Ik bestelde de Mango Moustache en kreeg de Mango Tango.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt top! Lekker vers en kon het snel meenemen, we komen graag terug :)

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer genoeg waren de boba pearls dit keer hard en droog, duidelijk niet vers. Jammer, want de eerste keer dat ik jullie boba milk had gekocht waren de pearls echt lekker zacht en squishy. Zou voor jullie eigenlijk standaar altijd zo moeten zijn om klanten te behouden.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Need to improve the takeaway service. I ordered 2 drinks take away, but staff only put them in a plastic bag without a cup holder, not convenience for me to walk around with the drinks. I didn't drink the classsic Oranda right away, so I missed the cheese cap, it was not as firm as what I use to have. But my husband likes the Tiger milk. Last but not least, I ordered 2 pieces of cake rolls. but none of them available, and it didn't show sold out online, was a bit disappointed as a Birthday girl.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bubble tea super lekker maar helaas niet zo goed verpakt. Wat zijn we gewend van andere bubble tea tent is elke beker is met hot seals maar deze niet. Bij eerste bestelling was oke gegaan (69991EXO) Wat gebeurd bij onze tweede bestelling (59972BZG) dus onderweg naar huis alles lekt in onze auto. Ik heb bij de tweede bestelling ook graag een mochi willen proberen dus bestel ik eentje met 3 drankjes maar helaas ze heb niet meegegeven. Ik heb gelijk jullie winkel gebeld en een dame heb haar excuses aangeboden en gelijk in de kassa tegoed geschreven van mijn betaald mochi (die ze vergeten om te geven) en drankjes (die gelekt tijdens onderweg) zodat bij onze volgende bezoek kan ik dat verzilveren.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlot geregeld en erg lekker was de Tiger Milk!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

The Tea tasted great. Oeders were prepared quickly too.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn blij dat u in gelderlandplein bevestigd bent u product is zo lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.